Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 377, Ηλιούπολη // ΤΚ: 163-46 // Τηλ: 210 9758500

 
 
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-16:00
Aspire Nautilus 2S Tank

Aspire Nautilus 2S Tank 2ml

Aspire, 25mm
 
34.40
(Τιμή με Φ.Π.Α.)
10 ημέρες
Αγοράστε το με: 13760 Πόντοι
20201
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
 
Aspire Nautilus 2S Tank

Ατμοποιητής Aspire Nautilus 2S

Η Aspire παρουσιάζει τον ολοκαίνουργιο Nautilus 2S. Ο νέος Nautilus 2S έχει χωρητικότητα υγρού 2.6ml καθώς και 2ml στην έκδοση για TPD. Εκπροσωπώντας την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των ατμοποιητών Nautilus, διαθέτει άπταιστο σχεδιασμό με καμπύλες και εξοπλίζεται με τη νέα αντίσταση 0.4ohm BVC ιδανική για πνευμονικό άτμισμα καθώς και την 1.8ohm BVC ιδανική για τσιγαρίσιο άτμισμα. Για πρώτη φορά ο Nautilus 2S εξοπλίζεται με άνοιγμα για αναπλήρωση υγρού από επάνω καθιστώντας πανεύκολη την χρήση του σε καθημερινή βάση!
Aspire Nautilus 2S Tank
 

Διαστάσεις και χαρακτηριστικά του ατμοποιητή

Aspire Nautilus 2S Tank

Αναλυτική άποψη του Nautilus 2S

Aspire Nautilus 2S Tank
 
Aspire Nautilus 2S Tank
Aspire Nautilus 2S Tank
Aspire Nautilus 2S Tank

Αναπλήρωση του Nautilus 2S

Aspire Nautilus 2S Tank
Η αναπλήρωση υγρού στον Nautilus 2S είναι μία διαδικασία εύκολη χωρίς προβληματισμούς. Ξεβιδώστε το top cap περιστρέφοντας το αριστερόστροφα. Έπειτα πιέστε με τον αντίχειρά σας το top cap στο σημείο που δείχνει το βελάκι έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η οπή αναπλήρωσης. Στη συνέχεια αναπληρώστε με υγρό τον ατμοποιητή, κλείστε το καπάκι και ξαναβιδώστε το.

Εγκατάσταση αντίστασης Nautilus 2S

Aspire Nautilus 2S Tank
Η αντικατάσταση της αντίστασης είναι μια εύκολη διαδικασία. Απλώς ξεβιδώστε τη βάση του ατμοποιητή, αφαιρέστε το τζαμάκι και τοποθετείστε τη νέα αντίσταση. Έπειτα τοποθετείστε το τζαμάκι με το άνω μεταλλικό μέρος του ατμοποιητή και ξαναβιδώστε την βάση του. Ο νέος Aspire Nautilus 2S είναι απολύτως συμβατός με όλες τις αντιστάσεις Nautilus BVC coils.
Προσοχή: όταν τοποθετείτε νέα αντίσταση, αφήστε την για 5 λεπτά να ποτιστεί καλά με το υγρό αναπλήρωσης ώστε να αποφύγετε τυχόν φθορά στην αντίσταση και αλλοίωση της γεύσης.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

Standard Version:

1* Nautilus 2S tank (Pre-installed a 1.8ohm coil) / 1*Extra drip tip / 1* Extra glass tube / 1* 0.4ohm BVC coil / 9* O rings / 1* warranty card / 1* user manual

Κατασκευαστής:
Aspire
Διάμετρος ατμοποιητή:
25mm