Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 377, Ηλιούπολη // ΤΚ: 163-46 // Τηλ: 210 9758500

 
 
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-16:00
Honey Tobacco Flavor Shot 60ml by Small Tobacco

Honey Tobacco Flavor Shot 60ml by Small Tobacco

 
11.90
(Τιμή με Φ.Π.Α.)
Αγοράστε το με: 4760 Πόντοι
59004
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Λιτό και απαλό.


Αυτό είναι το σύνθημα του υγρού αναπλήρωσης Honey Tobacco από τη Small Tobacco. Με ένα προφίλ γεύσης από ένα πλούσιο μίγμα καπνού αναμειγμένο με μέλι, θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα γεύσης απο την πρώτη τζούρα.

Η εισπνοή του φέρνει ένα περίπλοκο μίγμα καπνού που γεμίζει τον ουρανίσκο σας όπως καμία άλλη γεύση.

Χτυπά ακριβώς στο γλυκό σημείο.

Κατά την εκπνοή είναι όταν το μέλι μπαίνει στο παιχνίδι για να προσθέσει μια γλυκιά αλλαγή, αλλά και να εξομαλύνει την ένταση του καπνού! Αυτές οι γεύσεις είναι καταπληκτικές μαζί και είναι ένα από τα γευστικότερα υγρά αναπλήρωσης που θα βρείτε.

Θυμάστε; Λιτό και απαλό.

Όταν πρόκειται για το χτύπημα στο λαιμό απαλό είναι αυτό που το περιγράφει τέλεια. Δεν υπάρχει αίσθηση καψίματος που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλήρως αυτό το πλούσιο περίπλοκο προφίλ γεύσης χωρίς να αντιμετωπίζετε τυχόν επιπτώσεις κατά την εκπνοή.

Εμφιαλώνεται σε μπουκαλάκι Chubby Gorilla 60ml στο οποίο εμπεριέχονται 12ml αρώματος που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ατμιστή, ενώ έρχονται και στην πιο προσιτή τιμή από οποιοδήποτε αντίστοιχο ωριμασμένο υγρό. Το μόνο που λείπει, είναι να συμπληρώσετε την αναλογία ατμιστικής βάσης που εσείς προτιμάτε, διαλέγοντας υψηλότερη αναλογία PG για πιο έντονη γεύση, ή υψηλότερη VG για περισσότερο ατμό, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή περιεκτικότητας σε νικοτίνη.  

Σε περίπτωση προσθήκης νικοτινούχας βάσης της επιλογής σας 20mg/ml ή 18mg/ml, και για συνολική ποσότητα 60ml υγρού αναπλήρωσης, η One Hit Wonder προτείνει:
 
Περιεκτικότητα νικοτίνης ανα 60ml. Nικοτινούχα βάση, 20mg/ml της επιλογής σας. Nικοτινούχα βάση, 18mg/ml της επιλογής σας.
1.5mg 4.5ml 5ml
3mg 9ml 10ml
6mg 18ml 20ml
Γεμίστε το υπόλοιπο φιαλίδιο, με μηδενική βάση της επιλογής σας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για καλύτερη και πιο πλούσια γεύση, προτείνεται η αναμονή τουλάχιστον 20 ημερών, μετά την προσθήκη βάσης.

Προσοχή: Το προϊόν αυτό χρειάζεται επεξεργασία πριν ατμιστεί.
Notice: This product needs to be processed before vaping.

Επιλογή εταιρίας:
Small Tobacco
Τελική ποσότητα υγρού:
60ml