Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 377, Ηλιούπολη // ΤΚ: 163-46 // Τηλ: 210 9758500

 
 
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-16:00
Minikin V3 Mod by AsMODus

Minikin V3 Mod by AsMODus

Asmodus, 2 x 18650
 
83.60
(Τιμή με Φ.Π.Α.)
90 ημέρες
Αγοράστε το με: 33440 Πόντοι
30195
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το νέο Minikin V3 από την Asmodus είναι γεγονός!

To Minikin V3 τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες 18650 (δεν περιλαμβάνονται) και μπορεί να αποδώσει μέχρι και 200W ενώ η οθόνη του είναι αφής κάνοντας την περιήγηση στο μενού πανεύκολη!

Το μικρό μέγεθος και ο πρακτικός του σχεδιασμός το κάνουν ιδανικό box mod για όλη μέρα ενώ το εργονομικό του σχήμα δεν θα σας κουράσει καθόλου!

Το Minikin V3, ειναι ο επόμενος κληρονόμος της γραμμής Minikin, που φέρνει πολλές επιλογές προσαρμογής και νέες καινοτομίες για να ταιριάξει τις προτιμήσεις του χρήστη.

Το Minikin V3 διαθέτει δυνατότητες ασύρματης φόρτισης (η βάση φόρτισης πωλείται ξεχωριστά) και ένα επιταχυνσιόμετρο, τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες υψηλής απόδοσης 18650 και διαθέτει τη νέα πλακέτα GX-200-UTC το οποίο καθιστά δυνατές όλες αυτές τις δυνατότητες.

Το Minikin V3 διαθέτει σχήμα σώματος σχεδιασμένο για να είναι εξίσου εργονομικό με το Minikin V2, ενώ παραμένει πιο άνετο διότι κάθεται σε μια τσέπη λόγω του ελαφρώς πιο επίπεδου σχήματος. Το Minikin V3 έχει τη δυνατότητα να δουλεύει έως και 200W είτε με μεταβλητή ισχύ είτε με την πλήρως προγραμματιζόμενη καμπύλη ισχύος προγραμματιζόμενης από τον χρήστη, καθώς και με μια ακριβέστερη σουίτα ελέγχου θερμοκρασίας από προηγούμενες εκδόσεις της γραμμής Minikin, με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις νικελίου Ni200, τιτανίου, SS316, SS317 και SS304 εκτός από τις πλήρως ρυθμιζόμενες λειτουργίες TCR και TFR. Ακριβώς όπως και οι άλλες συσκευές μας, αυτό το mod προσφέρει επίσης φανταστική απόδοση μπαταρίας. Η οθόνη του Minikin V3 είναι μια έγχρωμη οθόνη με έξι διαφορετικές επιλογές χρωμάτων, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να επιλέξει στη λειτουργία μενού. Υπάρχει ένα επιταχυνσιόμετρο στη συσκευή, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να περνάει από όλες τις επιλογές χρώματος χωρίς να εισάγει τις ρυθμίσεις. Απλά κουνήστε τη συσκευή τρεις φορές με θάρρος για να αλλάξετε το χρώμα της οθόνης σε ένα γραμμικό μοτίβο. Αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί στη λειτουργία μενού.

Η ασφάλεια είναι ο στόχος μας για κάθε vaper εκεί έξω. Έχουμε συμπεριλάβει μέσα στη συσκευή μια απτική ανάδραση δονήσεων. Το Minikin 3 θα δονείται αν υπάρχει βραχυκύκλωμα, όταν λείπει ο ατμοποιητής  ή όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Ένα προειδοποιητικό μήνυμα θα εμφανιστεί επίσης όταν θα υπάρξει ένα από τα εν λόγω σφάλματα. Το Minikin V3 έχει τη δυνατότητα να κλειδώσει με ένα 6-ψήφιο κωδικό πρόσβασης για πρόσθετη προστασία. Όταν το mod ενεργοποιείται, ζητείται από τον χρήστη να ξεκλειδώσει με τον 6ψήφιο κωδικό του. Αυτό παρέχει ασφάλεια σε άτομα που έχουν παιδιά, φίλους και συγγενείς ηλικίας κάτω των 18 ετών. Ο κωδικός πρόσβασης δεν θα διαγραφεί κατά την ενημέρωση της συσκευής. Ο χρήστης μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο, γνωρίζοντας πως αν κάποιος κλέψει το Minikin V3, βασικά απλώς έκλεψε ένα τούβλο.

Το Minikin V3 διαθέτει συμβατότητα με την ασύρματη βάση φόρτισης (πωλείται ξεχωριστά), επιτρέποντας την εύκολη επαναφόρτιση για όσους εργάζονται σε γραφείο ή απλά χαλαρώνουν στο σπίτι. Εξακολουθούμε να προτείνουμε ότι αυτή η επιλογή φόρτισης δεν είναι η κύρια μέθοδος που χρησιμοποιείται για την φόρτιση των 18650 μπαταριών σας, καθώς ένας εξωτερικός έξυπνος φορτιστής θα είναι πάντα  ένας ασφαλέστερος, ταχύτερος και συνολικά πιο αποτελεσματικός τρόπος φόρτισης των μπαταριών.

 

 

 

Χαρακτηριστικά Minikin V3:

 

Προηγμένο chipset GX-200-UTC

Τροφοδοτείται από 2 x μπαταρίες 18650 Li-ion 

Κατασκευή κράματος ψευδαργύρου

Εργονομικά διαμορφωμένο πλαίσιο

Εύρος εξόδου ισχύος (λειτουργία VW ή καμπύλης): 5.0-200.0W

Εύρος εξόδου ισχύος (έλεγχος θερμοκρασίας): 5.0-120.0W

Λειτουργική περιοχή αντιστάσεων: 0,1-3,0Ω

Περιοχή ελέγχου θερμοκρασίας: 212-572 ° F / 100-300 ° C

Πλήρως έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας

Ρυθμιζόμενη λειτουργικότητα TCR και TFR

Προεπιλογές ελέγχου θερμοκρασίας για Ni200, Τιτάνιο, SS316, SS317 και SS304

Προγραμματιζόμενη από το χρήστη καμπύλη λειτουργίας

Μετρητής πίεσης

Το Haptic Feedback δηλώνει το μήνυμα σφάλματος

Ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο

Αναβαθμισμένη υποστήριξη υλικολογισμικού

USB θύρα αναβάθμισης υλικολογισμικού USB και φόρτισης

Pin τύπου 510

 

 

Κατασκευαστής:
Asmodus
Μπαταρία:
2 x 18650