Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 377, Ηλιούπολη // ΤΚ: 163-46 // Τηλ: 210 9758500

 
 
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-16:00
SXmini MX Class 75W

SXmini MX Class 75W

SXmini, 1 x 18650
 
159.90
(Τιμή με Φ.Π.Α.)
90 ημέρες
Αγοράστε το με: 63960 Πόντοι
30113
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Μοντάκι με αποσπώμενη ανεξάρτητη μπαταρία YiHi's SXMini MX Class 75W.

Το μοντέλο SXMini MX Class Mod της YiHi ενσωματώνει το σετ μικροεπεξεργαστών YiHi SX480J BT, ένα εξαιρετικά premium και εξελιγμένη πλακέτα εξόδου που είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με τους καλύτερους κατασκευαστές chip στον κλάδο, συσκευασμένο σε ένα κομψό και όμορφο πλαίσιο.

Η YiHi, γνωστή για τη δημιουργία chipsets που βρέθηκαν στις πιο περιζήτητες συσκευές, επέλεξε να εφαρμόσει το chipset αναφοράς SX480J-BT στο SXMini MX Class, παρέχοντας μια εκπληκτικά ακριβή και συνεπή έξοδο, η οποία πηγαίνει εύκολα στην κορυφή με τις άλλες κορυφαίες μάρκες.

Με εύρος ισχύος από 5 έως 75W και εύρος αντίστασης στον ατμοποιητή από 0,05 έως 3,0 ohm, το SXMini MX Class μπορεί να οδηγήσει την παραγωγή μεταξύ των καλύτερων προϊόντων στην αγορά με μια μπαταρία.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία SXi-Q Intelligent Taste Curve φορτώνεται και διαθέτει έναν εκλεπτυσμένο αλγοριθμικό υπολογισμό που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν, με ακρίβεια και να αποθηκεύουν 5 καμπύλες εξόδου.

Η τεχνολογία ελέγχου της θερμοκρασίας της YiHi θεωρείται πλήρως αποτελεσματική στο SXMini MX Class, με εγγενή υποστήριξη για τυπικά θερμαντικά στοιχεία TC, λειτουργικότητα TCR με ρυθμίσεις Joule και Degree.

Το SX480J-BT είναι επίσης ικανό για σύνδεση και ρύθμιση Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να καταχωρούν και να ρυθμίζουν το SXMini MX Class από συμβατά τηλέφωνα. Η οθόνη OLED διαθέτει μια οθόνη βασισμένη σε τεταρτημόριο η οποία, παράλληλα με τις παραδοσιακές ενδείξεις, είναι επίσης σε θέση να προβάλει αποτελεσματικά το γράφημα SXi-Q για την προσαρμογή της συσκευής.

 

Μία μόνο μπαταρία υψηλών αμπέρ 18650 μπορεί να εισαχθεί μέσα από ένα καπάκι μαγνητικής πρόσβασης μπαταρίας (οι μπαταρίες πωλούνται ξεχωριστά). Κατασκευασμένο με ένα σασί ποιότητας από ψευδάργυρο και ανοξείδωτο χάλυβα και το chipset αναφοράς SX480J-BT της YiHi, το SXMini MX Class 75W Box Mod είναι ένα σύστημα ατμίσματος υψηλών προδιαγραφών για ενθουσιώδεις και προηγμένους χρήστες.

 

Προδιαγραφές Aspire Speeder Mod

Τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή YiHi SX480J-BT.

Έλεγχος με το joystick.

Ο έλεγχος Bluetooth APP, Android και iOS, προσαρμόζει όλες τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο.

Αφαιρούμενη μπαταρία.

Νέα πρωτοποριακή τεχνολογία με σύστημα ελέγχου SXi-Q - Προσαρμόστε το δικό σας γούστο, λογότυπο και όνομα μενού.

Έλεγχος θερμοκρασίας: Τεχνολογία κατά της ξηρής καύσης.

75W με τεχνολογία DC-DC, buck-boost.

 

Σημείωση:

Οι μπαταρίες πρέπει να ταιριάζουν ανά πάσα στιγμή σε κατάσταση μάρκας, μοντέλου και μπαταρίας.

Αποφορτίστε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες στην ίδια ομάδα των δύο.

Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθεί τραυματισμός.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε φθαρμένες ή λανθασμένα τυλιγμένες μπαταρίες με αυτή τη συσκευή.

Κατασκευαστής:
SXmini
Μπαταρία:
1 x 18650