Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 377, Ηλιούπολη // ΤΚ: 163-46 // Τηλ: 210 9758500

 
 
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-16:00
ASPIRE NAUTILUS AIO Kit

ASPIRE NAUTILUS AIO Kit

Aspire, Ενσωματωμένη
 
39.40
(Τιμή με Φ.Π.Α.)
10 ημέρες
Αγοράστε το με: 15760 Πόντοι
10206
Μη Διαθέσιμο
 
Aspire Nautilus AIO Kit

Aspire Nautilus AIO Kit

Aspire Nautilus AIO Kit
Η Aspire παρουσιάζει ένα σύστημα AIO pod για τους λάτρεις των ατμοποιητών τύπου Nautilus. Μία νέα συσκευή pod, λεπτή και στυλάτη σε όμορφο φινίρισμα satin που προσφέρει άνετο κράτημα στο χέρι και σας χαρίζει διακριτικότητα στη χρήση. Το νέο Aspire Nautilus AIO έχει ένα εύκολα επαναγεμιζόμενο pod χωρητικότητας 4.5ml. Χρησιμοποιεί τις πασίγνωστες αντιστάσεις Nautilus BVC στα 1.8 ohms. Στη συσκευσία περιλαμβάνεται η απλή κεφαλη και μία νέα η οποία είναι ιδανική για χρήση με υγρά που περιέχουν άλατα νικοτίνης.
 

Aspire Nautilus AIO Vape Kit Review and Tutorial

 

Διαστάσεις του Aspire Nautilus AIO

Aspire Nautilus AIO Kit
Tο Aspire Nautilus AIO με το λεπτό, εργονομικό του σχεδιασμό χωράει άνετα σε κάθε τσέπη ή τσαντάκι.

Αναλύτικη άποψη του Aspire Nautilus AIO

Aspire Nautilus AIO Kit
Ο μικρός αριθμός εξαρτημάτων του το κάνουν ευκολόχρηστο και αξιόπιστο για τον χρήστη.
Aspire Nautilus AIO Kit
Το Aspire Nautilus AIO έχει ρυθμίσιμη ροή αέρα ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο που ατμίζετε.

Aspire Nautilus AIO Atomizer

Aspire Nautilus AIO Kit
Η κεφαλή του Aspire Nautilus AIO είναι η γνωστή αντίσταση Nautilus BVC. Επιπλέον το Aspire Nautilus AIO έρχεται με δύο αντιστάσεις στα 1.8 ohms, μία για κανονικά υγρά αναπλήρωσης και μία ιδανική για χρήση με υγρά αναπλήρωσης που περιέχουν άλατα νικοτίνης, η οποία λειτουργεί εξίσου καλά και με κανονικά e-liquids.
Aspire Nautilus AIO Kit
Το pod του Aspire Nautilus AIO είναι εύκολο στην αναπλήρωση υγρού από το κάτω μέρος με τη χρήση μιας απλής αλλά αποτελεσματικής τάπας από σιλικόνη η οποία αποκαλύπτει μια οπή διαμέτρου 4.6mm ιδανική για όλα τα μπουκάλια αναπλήρωσης υγρού.

Εγκατάσταση αντίστασης

Aspire Nautilus AIO Kit
Όποια αντίσταση χρησιμοποιείτε, την απλή Nautilus BVC ή την Nautilus BVC για υγρά με άλατα νικοτίνης, η εγκατάστασή της είναι πολύ εύκολη. Απλώς αφαιρείτε το pod πιέζοντας τα πλαϊνά κουμπιά της συσκευής, έπειτα το αναποδογυρίζετε, ξεβιδώνετε το μεταλλικό τμήμα και βιδώνετε σε αυτό την αντίσταση της προτίμησής σας. Στη συνέχεια βιδώνετε το μεταλλικό τμήμα στο pod και το επανατοποθετείτε στη συσκευή πιέζοντάς το μέχρι να ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος "κλικ".
Σημείωση: όταν τοποθετείτε νέα αντίσταση και αναπληρώνετε το pod με υγρό, πάντα να αφήνετε τη συσκευή 5 λεπτά πριν τη χρησιμοποιήσετε ώστε να ποτιστεί καλά το βαμβάκι της νέας κεφαλής. Αυτό βοηθάει να αποφευχθούν τα dry hits και η περαιτέρω ζημιά στην κεφαλή.

Αναπλήρωση του Aspire Nautilus AIO

Aspire Nautilus AIO Kit
Η αναπλήρωση υγρού είναι μία πανεύκολη διαδικασία. Αφαιρέστε το pod από τη συσκευή, αναποδογυρίστε το και αφαιρέστε την πορτοκαλί τάπα από σιλικόνη για να αποκαλύψετε την οπή αναπλήρωσης διαμέτρου 4.6 χιλιοστών. Γεμίστε το pod με το αγαπημένο σας υγρό αναπλήρωσης, και κλείστε την τάπα. Τοποθετείστε το pod πάνω στη συσκευή και είστε έτοιμοι!

Φόρτιση

Aspire Nautilus AIO Kit
Η επαναφόρτιση του Aspire Nautilus AIO είναι εξίσου απλή. Συνδέστε το καλώδιο micro usb που παρέχεται στη συσκευασία με τη βάση της συσκευής και συνδέστε το άλλο άκρο σε παροχή ρεύματος. Ενώ είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και ανοιχτή οι ενδεικτικές λυχνίες της συσκευής θα αναβοσβήνουν μπλε και πορτοκαλί χρώμα 3 φορές κατά τη φόρτιση. Όταν ολοκληρωθεί αυτή, οι λυχνίες LED θα αναβοσβήσουν σε μπλε και πορτοκαλί χρώμα είκοσι φορές και έπειτα θα σβήσουν τελείως.

Περιεχόμενα συσκευασίας

1* Nautilus AIO device / 2* 1.8Ω coils (1 regular BVC & 1 for Nic Salt) / 2* Extra O rings / 1* Silicone seal / 1* Micro USB Cable / 1* Warranty Card / 1* User Manual
Κατασκευαστής:
Aspire
Μπαταρία:
Ενσωματωμένη