Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 377, Ηλιούπολη // ΤΚ: 163-46 // Τηλ: 210 9758500

 
 
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-16:00
ASPIRE SPYTE AIO Kit

ASPIRE SPYTE AIO Kit

Aspire, Ενσωματωμένη
 
28.30
(Τιμή με Φ.Π.Α.)
30 ημέρες
Αγοράστε το με: 11320 Πόντοι
10101
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

 
Aspire Spryte AIO Kit

Aspire Spryte AIO Kit

Aspire Spryte AIO Kit
Σας παρουσιάζουμε ένα νέο All In One (AIO) pod system από την Aspire, το Aspire Spryte. Η σχεδιαστική γραμμή του pod είναι λεπτή και στυλάτη σε 5 όμορφα χρώματα με ευχάριστο στην αφή satin finish. Η συσκευή έχει ένα εύκολα επαναγεμιζόμενο pod χωρητικότητας 3.5 ή 2ml. Χωράει άνετα στο χέρι και προσφέρει καλό κράτημα ενώ είναι πολύ διακριτικό κατά τη χρήση. Χρησιμοποιεί τις γνωστές αντιστάσεις BVC της Aspire και στο πακέτο περιέχεται η απλή κεφαλή 1.8ohm και η 1.2ohm ιδανική για χρήση με άλατα νικοτίνης.
 
 

Aspire Spryte AIO Vape Kit Review and Tutorial

 
Aspire Spryte AIO Kit

Αναλυτικό Διάγραμμα του Aspire Spryte

Aspire Spryte AIO Kit
Aspire Spryte AIO Kit
 Παρότι είναι ασυνήθιστο για συσκευές τύπου pod, το Aspire Spryte έχει ρυθμιζόμενη ροή αέρα ώστε να παραμετροποιείται πλήρως ικανοποιώντας τις προτιμήσεις σας.

Κεφαλές για το Aspire Spryte

Aspire Spryte AIO Kit
Οι συμβατές κεφαλές με το Aspire Spryte είναι οι πασίγνωστες και αξιόπιστες κεφαλές BVC με σύρμα nichrome. Επιπλέον το Spryte εφοδιάζεται με μία νέα αντίσταση BVC 1.2ohm ή οποία είναι ιδανική στη χρήση με άλατα νικοτίνης αλλά λειτουργεί εξίσου καλά και με κανονικά e-liquids.
Aspire Spryte AIO Kit

Εγκατάσταση Κεφαλής

Aspire Spryte AIO Kit
Οποιαδήποτε κεφαλή BVC και αν χρησιμοποιείτε είναι εύκολο να την εγκαταστήσετε. Απλώς αφαιρέστε το pod και γυρίστε το ανάποδα, αφαιρέστε το μεταλλικό στέλεχος και βιδώστε σε αυτό τη νέα αντίσταση της επιλογής σας. Τοποθετείστε πάλι το στέλεχος στο pod και επανατοποθετείστε το pod στη συσκευή.
Σημείωση: όταν τοποθετείτε μία νέα αντίσταση και αναπληρώνετε υγρό στο pod, να αφήνετε πάντα τη συσκευή για τουλάχιστον 5 λεπτά χωρίς να το χρησιμοποιείτε ώστε να δίνετε η δυνατότητα στην αντίσταση να ποτιστεί καλά. Αυτό βοηθάει να αποφευχθούν τα dry hits και η περαιτέρω ζημιά στην κεφαλή.

Αναπλήρωση υγρού στο Aspire Spryte

Aspire Spryte AIO Kit
Η αναπλήρωση υγρού είναι μία πανεύκολη διαδικασία. Αφαιρέστε το pod από τη συσκευή, αναποδογυρίστε το και αφαιρέστε την πορτοκαλί τάπα από σιλικόνη για να αποκαλύψετε την οπή αναπλήρωσης διαμέτρου 4.6 χιλιοστών. Γεμίστε το pod με το αγαπημένο σας υγρό αναπλήρωσης, και κλείστε την τάπα. Τοποθετείστε το pod πάνω στη συσκευή και είστε έτοιμοι!

Επαναφόρτιση του Aspire Spryte

Η επαναφόρτιση του Aspire Spryte είναι εξίσου απλή. Συνδέστε το καλώδιο micro usb που παρέχεται στη συσκευασία με τη βάση της συσκευής και συνδέστε το άλλο άκρο σε παροχή ρεύματος. Ενώ είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και ανοιχτή οι ενδεικτικές λυχνίες της συσκευής θα αναβοσβήνουν μπλε και κόκκινο χρώμα 3 φορές κατά τη φόρτιση. Όταν ολοκληρωθεί αυτή, οι λυχνίες LED θα αναβοσβήσουν σε μπλε και κόκκινο χρώμα είκοσι φορές και έπειτα θα σβήσουν τελείως.
Aspire Spryte AIO Kit

Περιεχόμενα Kit

1* Spryte device / 2* Extra O rings / 2* coils (1.8Ω regular BVC& 1.2Ω for Nic Salt) / 1* Silicone seal 1* Micro USB Cable / 1* Warranty Card / 1* User Manual
Κατασκευαστής:
Aspire
Μπαταρία:
Ενσωματωμένη