Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 377, Ηλιούπολη // ΤΚ: 163-46 // Τηλ: 210 9758500

 
 
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-16:00
JOYETECH TEROS POD KIT

JOYETECH TEROS POD KIT

Joyetech, Ενσωματωμένη
 
34.40
(Τιμή με Φ.Π.Α.)
30 ημέρες
Αγοράστε το με: 13760 Πόντοι
10111
Μη Διαθέσιμο
JOYETECH TEROS
TEROS
Σας παρουσιάζουμε το Joyetech TEROS all-in-one pod με σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης τη στιγμή που ξεκινάτε να ατμίζετε! Ενσωματώνει την τεχνολογία ECO και σας προσφέρει αυτονομία μεγάλης διάρκειας. Ξεχάστε τα κουμπιά, απλώς ατμίστε! Διαθέτει επαναγεμιζόμενο cartridge με μέγιστη χωρητικότητα τα 2ml. Η ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 480mAh τροφοδοτεί τη συσκευή και μία ενδεικτική λυχνία προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας και το απόθεμα μπαταρίας του pod. Το TEROS είναι μία ξεχωριστή, λιτή, όμορφη και και χρηστική συσκευή, ιδανική για τον αρχάριο αλλά και τον πεπειραμένο ατμιστή.
TEROS
Περιεχόμενα συσκευασίας:
1 * μπαταρία TEROS
2 * TEROS Cartridge
1 * καλώδιο USB
1 * Εγχειρίδιο χρήστη
1 * Κάρτα εγγυήσεως
1 * Warning Card
TEROS
Χαρακτηριστικά:
Μέγεθος: 90.0*29.0*12.0mm
Βάρος: 57.5g
Χωρητικότητα υγρού: 2.0ml
Output modes: 1.85V constant voltage
  Χωρητικότητα μπαταρίας: 480mAh
 
Φορητό και συμπαγές pod
  Όντας διακριτικό, το TEROS είναι το πρώτο pod system που παρουσιάζεται από την Joyetech. Είναι εξαιρετικά φορητό χάρη στο μικρό του μέγεθος.
TEROS
Επαναστατική τεχνολογία ECO  Με την αποκλειστική τεχνολογία Joyetech ECO, η διάρκεια της μπαταρίας αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό (σχεδόν διπλασιάζεται).
TEROS
TEROS


TEROS
Ατμίστε χωρίς κουμπιά
Διαθέτοντας αισθητήρα πίεσης αέρα, μπορείτε να ατμίσετε κατευθείαν με το TEROS pod χωρίς να πατάτε κανένα κουμπί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να λειτουργεί η συσκευή, η δεξαμενή υγρού πρέπει να έχει ευθυγραμμισμένη την οπή του αισθητήρα πίεσης με αυτήν του pod.
TEROS
Εύκολη αναπλήρωση υγρού
  Το TEROS ενσωματώνει ένα βολικό σύστημα αναπλήρωσης υγρού. Απλώς ανοίξτε τη λαστιχένια τάπα στο πλάι της δεξαμενής και γεμίστε την με ευκολία.
Δεξαμενή χωρητικότητας 2ml TPD

TEROS
Ένδειξη μπαταρίας
Η φωτεινή ένδειξη θα παραμείνει πράσινη όταν η μπαταρίας έχει πολύ απόθεμα, σε αντίθετη περίπτωση η ένδειξη αναβοσβήνει με ρυθμό σε κόκκινο χρώμα.
TEROS
Φόρτιση
Επαναφορτίστε το TEROS συνδέοντας το στον υπολογιστή σας ή σε επιτοίχια μπρίζα μέσω του καλώδιου USB. Όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση η ενδεικτική λυχνία σβήνει πλήρως.
TEROS
Κατασκευαστής:
Joyetech
Μπαταρία:
Ενσωματωμένη