Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 377, Ηλιούπολη // ΤΚ: 163-46 // Τηλ: 210 9758500

 
  
Ωράριο: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 // Τρί-Πέμ-Παρ 10:00-20:00 // Σάβ 10:00-16:00
Geekvape AQ (Aegis Q) Kit 1000mAh 2ml

Geekvape AQ (Aegis Q) Kit 1000mAh 2ml

Geekvape, Ενσωματωμένη
 
24.60
(Τιμή με Φ.Π.Α.)
90 ημέρες
Αγοράστε το με: 9840 Πόντοι
10011
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Quest for adventure.

Σας παρουσιάζουμε το Geekvape AQ (Aegis Q) Kit 1000mAh, τον πιο αξιόπιστο σύντροφο ταξιδιού σας. Η συσκευή είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με λείο δερμάτινο φινίρισμα, προσφέροντας τόσο ανθεκτικότητα όσο και άνεση στο κράτημα σας. Η προηγμένη προστασία τριπλής αντοχής που περιβάλλει τη συσκευή σας παρέχει ασφάλεια και αντοχή κατά τη χρήση.

Εξοπλισμένο με το Q cartridge, η αναπλήρωση γίνεται απλή και ευκολότερη από ποτέ, καθώς γεμίζετε το υγρό από την κορυφή του δοχείου. Οι προσδιορισμένες ρυθμίσεις εξόδου και ροής αέρα εξασφαλίζουν αξέχαστες ατμιστικές εμπειρίες. Είναι η ευκαιρία να εξοπλιστείτε και να ξεκινήσετε μια περιπέτεια γεμάτη γεύση και ατμό!

Κορυφαία Αναπλήρωση, Κορυφαία Επιλογή.

Αποσπάστε την κάψουλα, γεμίστε και φορτώστε την ημέρα σας!

Προστασία Τριπλής Ανθεκτικότητας, Ανθεκτικό AQ.

Με μια τεχνολογία τριπλής ανθεκτικότητας, το Geekvape AQ σας παρέχει την ελευθερία να εργάζεστε και να ταξιδεύετε. Αντιστέκεται σε προσκρούσεις και διαρροές υγρών, αντέχει στις ρωγμές και είναι ανθεκτικό στη σκόνη, παρέχοντας ανθεκτικότητα χωρίς ατυχήματα!

Ένα Κουμπί, Πολλαπλή Χρήση.

• Αποτρέψτε ατυχήματα υπερθέρμανσης πατώντας πέντε φορές το κουμπί. Αφού το κόκκινο LED ένδειξης αναβοσβήσει τρεις φορές, το Geekvape AQ είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια.

• Απολαύστε τρία διαφορετικά επίπεδα εξόδου απλώς πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης τρεις φορές.

Ακριβής Έλεγχος Ροής Αέρα

Εφοδιασμένο με ένα διακόπτη ροής αέρα στο πλάι, το Geekvape AQ σας επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε τζούρα με ακρίβεια και λεπτομέρεια, από αεράτη έως σφιχτή.

Aegis Στυλ, Σχεδιαστικό Αριστούργημα.

Ακολουθώντας τον σχεδιασμό Aegis, το Geekvape AQ είναι κομψό, συνδυάζοντας ανθεκτικό μέταλλο με λείο δερμάτινο φινίρισμα. Παρέχει μια αίσθηση ακαταμάχητης ανθεκτικότητας και άνεσης στο κράτημα.

Η ανθεκτική ενσωματωμένη μπαταρία 1000mAh παρέχει εκπληκτική αντοχή για 2 ημέρες χρήσης και επιτρέπει μια συνεχή γεύση και σταθερή έξοδο έως 20W.

Συμβατό με το Geekvape Q Cartridge, απολαύστε ατμιστική εμπειρία MTL και RDL.

VPU, το Μέλλον έφτασε.

Με την πιο πρόσφατη τεχνολογία VPU, παρέχεται μια βελτιωμένη εμπειρία – πιο απαλή γεύση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ασφαλέστερο άτμισμα. Ας αναζητήσουμε το μέλλον!

Κατασκευαστής:
Geekvape
Μπαταρία:
Ενσωματωμένη